Over Licensewise ICT

Licensewise ICT is leverancier van Security oplossingen. Wij leveren hardware, software en diensten aan bedrijven en instellingen in vrijwel alle branches.

Wij zijn partner van de volgende merken: Check Point, Juniper, Fortinet, Sophos, Trend Micro en VASCO. Denk hierbij aan producten als firewalls, access points, hard- en software tokens en antivirus licenties. U kunt bij ons terecht voor advies, levering en implementatie.

Een deel van ons productportfolio kunt u online kopen via onze gespecialiseerde webshops Fortinet-shop.nl en UTM-Firewalls.nl. Wilt u ook besparen op kosten voor hard- & software? Neem dan contact met ons op.

Toegevoegde waarde

Licensewise ICT bestaat sinds begin 2011. Een hoge klanttevredenheid en toegevoegde waarde bieden aan onze klanten behoren tot onze belangrijkste doelen. Het eerste bereiken we door altijd correct en snel te reageren op vragen van onze klanten, met complete en heldere informatie. De toegevoegde waarde bereiken we door onze klanten tijdsbesparing, gemak en kostenbesparing te bieden.

Onze adviseurs hebben tenminste 15 jaar ervaring met advies, inkoop en levering van hardware en softwarelicenties.

Onze klanten

Licensewise ICT werkt voornamelijk voor bedrijven, stichtingen, de zorgsector en lokale overheden. Meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op.